Mijn avondje rust kon niet beter vallen, na wat uitzoeken mijn eerste berichtje hier…

Bedankt EFC – ITC, daar wil ik zeker en vast mee beginnen. Bedankt om in mij te geloven, mij te ondersteunen en mij te motiveren!

Ten gepaste ( of misschien minder gepaste ) tijde zal ik hier een berichtje plaatsen met wedstrijdverslagen, voorbereidingen, enzovoort…

Mijn tweede dankwoord gaat uiteraard naar alle sponsors, zonder jullie zou ITC zeker geen club zijn zoals deze nu is.

BEDANKT EFC – EXPO floorcoverings, Pulso preventielab, verzekeringen Oost Van Den Bulcke, Si belle permanente make – up, Etixx, Ampe cycling, de Wasbeer, Vuylsteke, Symbio, Garmin, Dirickx, Werbrouck veranda’s en ramen, Groep Vereenooghe, Trek, Verge.

Genoeg met bloemen gegooid en ter zake nu 🙂 . De eerste wedstrijden komen steeds dichterbij en de voorbereidingen verlopen zoals het hoort. Een winter blessurevrij kunnen trainen, kilometers malen, en vooral traag, traaaaag trainen.

Nu en dan eens lekker geprikkeld tijdens de corrida van Lendelede, de corrida van Tielt en de run&bike te Gullegem. Telkens een goed gevoel aan over gehouden en dus volop uitkijken naar wat komt.

Run&Bike met Pieter

Afgelopen zondag episch 108km ritje afgewerkt in het stormweer, jip zo een ritten maken u harder, merci gasten —> topbende!

volledig int rood dat ik zelfs de koeien zag wegvliegen

Nog een 5tal weekjes verder opbouwen en dan volgt de trainingsstage in Nice, één week volop trainen onder een ( hopelijks ) stralend zonneke, kan niet anders dan goed komen. In één van mijn volgende blogs zien jullie mijn wedstrijdplanning wel passeren.

Alvast bedankt voor het volgen en delen van mijn blog en tot de volgende!!!!

En 2019…let’s do this!!

Ciaooooooo BERT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *